Ben jij al total body fit?

Vanaf 1 mei 2018 gaat het vernieuwde rooster in van PR Boxing Arnhem. Via deze link heb je alvast de mogelijkheid om het (voorlopige) rooster te bekijken. Vanwege een groeiend ledenbestand is er besloten om de lessen uit te breiden. Er is niet alleen behoefte aan privé lessen of trainen in kleine groepjes. Er is ook vraag naar lessen in iets grotere groepjes, wat de prijs ook aantrekkelijker maakt voor geïnteresseerden. Zodra het nieuwe rooster in gaat kan iedereen zichzelf aanmelden voor deze lessen. De lessen zijn altijd op vaste tijden en dagen zoals te zien is in het rooster. En de trainingen zullen altijd gegeven worden door Marcel en/of Patrick. Alle lessen die je in het rooster kan zien zijn allemaal groepslessen. Privé lessen worden zoals je gewend bent in overleg met de trainer ingeroosterd.

 

PR-Boksing ArnhemNaast het boksen en kickboksen is er ook de mogelijkheid om mee te doen aan andere lessen. Door middel van een abonnement of strippenkaart kan je zelf makkelijk bepalen hoe vaak je bij ons sport. En aan welke lessen je deel wilt nemen. We beginnen met het toevoegen van total body fit en bokzaktraining. Tijdens de total body fit lessen werk je voornamelijk met eigen lichaamsgewicht. Wij richten ons specifiek op onderdelen als conditieverbetering, vetverbranding en versoepeling/versteviging van de spiergroepen. Met als doel om het gehele lichaam strak en lekker fit te maken.

 

De bokszaktraining geeft weer een hele andere beleving, maar is net zo uitdagend. Een vol uur gevuld met een enorme variatie aan stoot en trap oefeningen. Dit uiteraard tegen de bokszak. En afgewisseld met verschillende oefeningen zonder bokszak voor het hele lichaam. Naast keihard trainen en bewegen staat ook plezier hebben altijd centraal bij PR Boxing Arnhem. Wij dagen je uit om dit zelf te komen ervaren. Een proefles (€12,50,-) is zo geboekt.

Alle tarieven van de abonnementen en strippenkaarten staan op de website. En deze zijn dan ook direct te boeken via de website. Wij werken met de fitmanager app. Als lid heb je de mogelijkheid om een account aan te maken en je van te voren aan te melden voor de lessen. Super makkelijk, dit zal je snel zien! Hopelijk mogen wij jou, je gezin en/of kinderen snel verwelkomen in onze gezellige sportieve boksschool. PR Boxing Arnhem helpt jou graag om doelen te verwezenlijken en dat extra stapje verder te gaan.