Jordy traint nu alweer bijna 2 jaar bij PR-Boxing Arnhem en gaat de laatste tijd met sprongen vooruit. Dit heeft hij voornamelijk te danken aan zijn enorme inzet. Hij traint dan ook trouw 3 keer per week met ons jeugdteam op de maandag, woensdag en vrijdagavond, waarvan 2 keer per week kickboksen en 1 keer per week boksen.

Hij heeft onlangs zijn eerste kickboks wedstrijd gebokst en ondanks dat hij gevochten heeft als een leeuw, helaas nipt verloren op punten. Maar Jordy is geen opgever en is hierdoor alleen maar nog harder gaan trainen. Hij is zich nu aan het voorbereiden voor zijn aankomende partij op 2 november in Zevenaar.

Jordy… ga zo door, wij zijn trots op jou en vinden jouw doorzettingsvermogen een goed voorbeeld voor de jeugd, en hebben daarom jou gekozen als sporter van de maand Oktober.