Elseline is een fanatieke sporter en volgt zowel de bokslessen als de kickboks lessen, waardoor ze soms wel 4 keer per week bij ons te vinden is. Ze maakt daardoor ook snel vorderingen in de bokssport, touwtje springen, sparren en meedoen aan de Strong Viking Run. Niets is Elseline te gek.

Tijdens het boksen barst Elseline regelmatig in lachen uit, het is dan ook altijd gezellig als zij er is. Elseline is oma van 2 prachtige kleindochters en ze past dan ook regelmatig op. Overdag is Elseline werkzaam als verkoopster bij Paisley in Huissen.

Op 4 juni 2020 gaat Elseline samen met haar zus de Alpe d’Huez beklimmen. Alpe d’Huez is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Aangezien wij van PR-Boxing Arnhem dit een geweldig initiatief vinden van Elseline, gaan wij haar zeker sponsoren.

Succes Elseline en ga zo door!