Mark Leemans is sporter van de maand december. Mark is de aanvoerder van een zeer sportief gezin. Met Jan en Emma, twee van zijn kinderen, bokst en kickbokst hij bij Pr- boxing. Als Mark in de sportschool is, dan weet iedereen dat. Hij is een motivator en een doorzetter.

Mark heeft voor iedereen altijd een vriendelijk woord klaar en door zijn enthousiasme stimuleert hij de andere boksers om door te gaan als deze willen opgeven. Daarnaast is Mark trainer bij het rugbyteam Wageningen.
Dit leuke team heeft een boksclinic gevolgd bij ons, waar nog regelmatig over gepraat wordt. Dat Mark zeer sportief is bewijst ook het feit dat hij op zondag zijn mountainbike pakt en te vinden is op de Postbank met een aantal medesporters van de boksschool. Wij zijn blij met sporters zoals Mark, dat maakt het voor de trainers leuk om les te geven.