Boksfit

Boksfit is een vorm van boksen voor iedereen die recreatief bezig wilt zijn, zijn of haar conditie wilt verbeteren, wil werken aan zelfverdediging maar ook de nodige kilootjes kwijt wilt. Tijdens de Boksfit lessen train je in een kleine groep van max. 10 personen en wordt er gebruik gemaakt van diverse bokstechnieken. Bij deze lessen wordt er niet gespard, er is dus geen fysiek contact. Wij maken daarom gebruik van bokshandschoenen en bokszakken.

De boksoefeningen zorgen voor een intensieve en afwisselende training die het hele lichaam traint. De spieren, conditie en de vetverbranding worden tijdens het boksen aangepakt. De Boksfit lessen zijn voor iedereen toegankelijk en je traint altijd met een enthousiaste en gediplomeerde trainer. Benodigdheden zoals een springtouw en bokshandschoenen zijn de eerste paar lessen te leen, daarna is het de bedoeling dat je deze zelf aanschaft.

De Boksfit lessen worden gegeven op dinsdag- en vrijdagochtenden van 09:00 tot 10:30 uur. Wij vragen voor de eerste kennismakingsles een bedrag van € 10,00 euro. Dit zal bij eventuele inschrijving meteen worden verrekent.

Geïnteresseerd? Op de pagina ‘Tarieven’ staat de kennismakingsles voor Boksfit. Klik hier.