Over ons

Mijn naam is Patrick Baart en ik ben 45 jaar jong. Nadat ik vroeger veel gepest werd op school ben ik begonnen met boksen. Dit ontstond toen ik 12 jaar oud was bij boksvereniging Muscular in Arnhem. En ik heb toen na enige tijd vele wedstrijden mogen boksen als aspirant en junior bokser. Toen ik Nederlands kampioen bij de junioren was geworden ben ik met enkele andere kampioenen van Nederland (waaronder Orhan Delibas) samen met mijn toenmalige trainer overgestapt naar boksvereniging De Gong in Apeldoorn. Daar heb ik nog diverse jaren gebokst waaronder veel internationale toernooien over de hele wereld. Ook heb ik enkele jaren onder contract gebokst bij twee Duitse clubs.
De laatste jaren ben ik echter actief geweest op diverse sport en boksscholen als trainer. Ik vind het ontzettend leuk om zowel jeugd als volwassen mensen enthousiast te maken met de bokssport.

Omdat mijn vader het ontzettend leuk vind om zowel jeugd als volwassen mensen enthousiast te maken met de bokssport, is het nu tijd geworden om samen met mij ( jongste zoon Ray) ons eigen boksschooltje te beginnen. Ik ben pas 10 jaar oud, maar heb inmiddels al ruim 3 jaar ervaring in de bokssport. En ik vind het ook erg leuk om mijn vader te assisteren om de beginnende jeugdige boksers enige techniek bij te brengen. Vandaar ook de naam PR boxing!

Boksschool PR boxing Arnhem is in 2017 opgestart door Patrick Baart. Een fanatiek sporter met veel ervaring op het gebied van boksen. De letters ‘PR’ staan voor Patrick en Ray, laatstgenoemde is één van zijn zoons naar wie de boksschool onder andere is vernoemd. Op onze moderne en net verbouwde locatie kunt u terecht voor alle facetten rondom boksen. Wij zijn gespecialiseerd in één op één privé trainingen tot kleine groepjes van maximaal 10 personen. U bepaalt zelf waar uw voorkeur ligt.

Onze focus ligt vooral op het trainen van de techniek, de coördinatie, het voetenwerk, ontwijken en stoten. Vanzelfsprekend kunt u bij ons ook aan de conditie werken of kilo’s verliezen en afvallen met een op maat gemaakte training, aangepast op uw mogelijkheden. Sparren/boksen met een tegenstander is mogelijk, maar zeker niet verplicht. Wij horen graag uw wensen, er is ontzettend veel mogelijk.

Iedereen is van harte welkom bij onze vriendelijke en sportieve boksschool te Arnhem. Omdat wij ons richten op privé trainingen en beschikken over een eigen locatie zijn wij ook niet afhankelijk van vaste tijden. Heeft u alleen tijd op een bepaalde dag in de week? In de ochtend, middag of avond? In overleg is alles mogelijk. Zelfs in het weekend staan wij graag voor u klaar om samen het beste uit uw lichaam te halen. Komt u liever niet alleen? Vanzelfsprekend kunt u ook samen met een vriend(in) en/of partner komen trainen. Onze boksschool is geschikt voor jongens en meisjes vanaf 10 jaar. Heeft u een of meerdere kinderen of neefjes en nichtjes? Het is ontzettend leuk, gezond en zinvol om samen met uw gezin en/of familie te komen trainen bij ons!

Onze nieuwe moderne boksruimte beschikt over alle nodige boksspullen. Alles wat u nodig heeft is makkelijk zittende sportkleding en schone sportschoenen. Als u zelf al in het bezit bent van eigen boksspullen mag u die uiteraard meenemen.

Al enthousiast geworden? Schroom niet om contact met ons op te nemen. Wij staan u graag te woord en beantwoorden alle vragen. Op afspraak kunt u ook langskomen voor een eerste goedkope kennismakingstraining.

Met vriendelijke en sportieve groeten,

Patrick en Marcel