Ladies boksen

Speciaal voor alle dames is er vanaf 2 september 1x per week ladies boksen. Wil jij:

  • je conditie verbeteren?
  • je coördinatie verbeteren?
  • strakkere billen, buik, benen of armen?
  • meer zelfvertrouwen?
  • jouw lichaam en geest ontstressen?

Als je een of meerdere van deze vragen met ‘ja’ kan beantwoorden, dan zijn deze lessen helemaal geschikt voor jou! Ladies boksen is namelijk bestemd voor alle dames die recreatief bezig willen zijn, haar conditie wilt verbeteren, wil werken aan zelfverdediging maar ook de nodige kilootjes kwijt wilt. Tijdens deze lessen train je in een kleine groep van max. 10 dames en wordt er gebruik gemaakt van diverse bokstechnieken. Bij deze lessen wordt er niet gespard, er is dus geen fysiek contact. Wij maken daarom gebruik van bokshandschoenen en bokszakken.

De boksoefeningen zorgen voor een intensieve en afwisselende training die het hele lichaam traint. De spieren, conditie en de vetverbranding worden tijdens het boksen aangepakt. Deze lessen zijn uitsluitend voor dames en je traint altijd met een enthousiaste en gediplomeerde trainer. Benodigdheden zoals een springtouw en bokshandschoenen zijn de eerste paar lessen te leen, daarna is het de bedoeling dat je deze zelf aanschaft.

Ladies boksen is op elke woensdagavond van 19:15 tot 20:15 uur. Deze lessen worden 1x per week aangeboden en de kosten zijn €29,- per maand.

Nieuwsgierig geworden en interesse in een kennismakingsles? Dat kan! Op woensdag 2 september van 19:15 tot 20:15 uur is er een gratis kennismakingsles. Mocht je hier naar toe willen komen, ontvangen wij graag van jou een mailtje! Deze kan je sturen naar: info@pr-boxing.nl. Wij hopen je 2 september te zien!