De opening van PR Boxing Arnhem is inmiddels al enkele maanden geleden. In de tussentijd hebben Ray en Patrick Baart al veel successen behaald! De boksschool is een goede stap gebleken, want steeds meer (toekomstig) sportieve mensen weten hun weg te vinden naar de boksschool. Zowel jongens als meisjes, mannen en vrouwen, koppeltjes en groepjes. Het is nooit te laat om kennis te maken met PR Boxing Arnhem.

 

Wij willen jullie graag uitnodigen om samen met je zoon(tje) of dochter(tje) langs te komen voor een gratis proefles. Doordat wij de nadruk leggen op houding, voetenwerk en coördinatie is deze les voor iedereen geschikt, zowel voor dames als heren, jong en oud! Jullie zullen versteld staan wat er nog allemaal bij komt kijken bij een simpele boks training. Buitenom het feit dat je lekker met je conditie bezig bent, versterk je ook nog eens de familie band door samen te gaan sporten! Weinig tijd? Geen probleem, u kunt bij ons terecht vanaf 8 uur ’s morgens tot 10 uur ’s avonds. Vul het contactformulier in, bel ons of stuur een berichtje via onze Facebook pagina. 

 

Als afsluiter nog een kleine terugblik op dit hilarische moment van de opening. Meer foto’s van onze leden en recente gebeurtenissen zijn te vinden op de Facebook pagina. Deze wordt regelmatig voorzien van nieuwe foto’s, video’s en nieuwtjes!